+359887260560
30th май 2024

Рециклиране кормилна рейка

Екипът на AirShoxEUе специализиран в рециклирането и ремонта на кормилни рейки от всякакъв вид:

  • Хидравлична рейка
  • Електрическа рейка
  • Секторна кутия
  • Механична рейка

Ние не просто ремонтираме един от ключовите за сигурността на един автомобил агрегати – ние му даваме нов живот! Запазвайки само компонентите с практически безкраен живот (кожух, гребен, пиньон), ние гарантираме още дълги километри пробег на Вашата хидравлична / механична част от кормилната система. В случай, че Вашата рейка е в състояние, което не позволява нейния ремонт или рециклиране, то тогава ние предлагаме услугата „замяна на дефектна кормилна рейка“.

Поради високото налягане на хидравличните системи, за ремонта на една рейка се изисква прецизна техника и майсторска ръка. Хлабините при изработката на втулки и маншети е задължително да бъдат в рамките на няколко микрона. Автосервиз за хидравлика и пневматика AirShoxEU, притежава богат набор от измервателни инструменти и шлосерски машини нужни за високото качество и прецизност, при ремонта на дадена кормилна рейка.

За премахването на язви и ръжди по кормилни пръти, използваме помощта на висок клас струг и няколко по вид абразивни материала. Това гарантира премахването на 99% от основните причини за това да протече хидравлично масло от Вашата кормилна рейка. Същата тази прецизност се прехвърля и в изработката на втулки от материал с ненадмината якост и износо-устойчивост. Той е специално предназначен да работи непрестанно в сурови ежедневни условия, на висока температура и обороти, под високо налягане и степен на триене.

След всеки един ремонт на рейка следва качествен контрол. Тази процедура включва поставяне и тест на кормилния агрегат с помощта на специално предназначен стенд. Той подава максимално налягане на хидравличната система, което гарантира предотвратяването на нежелани течове, луфтове или пукания в последствие.

Когато нямате доверие във Вашата хидравлична / механична рейка, можете да се доверите на нас. Ние знаем колко важно е контролът да бъде във Вашите ръце.

Нашите Партньори

AirShox EU ALL Ltd RIGHTS RESERVED

HI